ABAH LALA – GARING Chord Gitar dan Lirik

Transpose:
C saiki tresnamu wis garing.. Am D aku wis ora penting.. Em Am kabeh ben dadi masa lalu.. C D sepurane yen tau kleru.. Intro : G C D G G C aku wis tau nduwe roso.. Am roso sayang nganti saiki D ra ilang-ilang.. Em Am mergo tresno kuwi ora iso di apusi C D jujur aku sih kelingan awakmu.. G C tapi saiki maleh bedo.. Am D tresnamu wis ilang ora koyo gek semono Em Am mergo tau kleru kabeh maleh dadi kaku C D koyo-koyone wis ono liyane.. Reff : C saiki tresnamu wis garing.. Am D aku wis ora penting.. Em Am kabeh ben dadi masa lalu.. C D sepurane yen tau kleru.. G C wis cukup aku tak sing loro.. Am D mergo mbok tinggal lungo.. Em Am janji janjimu mung ngapusi.. C D G gawe gelo loro ning ati.. Musik : C..Am..D.. G C tapi saiki maleh bedo.. Am D tresnamu wis ilang ora koyo gek semono Em Am mergo tau kleru kabeh maleh dadi kaku C D koyo-koyone wis ono liyane.. Reff : C saiki tresnamu wis garing.. Am D aku wis ora penting.. Em Am kabeh ben dadi masa lalu.. C D sepurane yen tau kleru.. G C wis cukup aku tak sing loro.. Am D mergo mbok tinggal lungo.. Em Am janji janjimu mung ngapusi.. C D gawe gelo loro ning ati.. G C saiki tresnamu wis garing.. Am D aku wis ora penting.. Em Am kabeh ben dadi masa lalu.. C D sepurane yen tau kleru.. G C wis cukup aku tak sing loro.. Am D mergo mbok tinggal lungo.. Em Am janji janjimu mung ngapusi.. C D gawe gelo lara ning ati.. Em Am janji janjimu mung ngapusi.. C D G gawe gelo loro ning ati..
Facebook
Twitter

Chord ABAH LALA – GARING